Doctrivet smådjursklinik är en modern veterinärklinik som ligger i fronten av vård för smådjur och exotiska djur. Klinikens motto är ”vård med omtanke och själ” och vi erbjuder hög kompetens, god service och ett gott bemötande för kundens nöjdhet och djurets bästa.

Vår veterinärklinik är ca 550 kvm nybyggd och ligger i Tullinge, Stockholm. På kliniken finns digital röntgen, ultraljud, tandvårdsutrustning, operationsavdelning och laboratorium av hög kvalitet.

Nu utvecklar vi verksamheten. Vi behöver därmed förstärka vårt team,

Vi söker dig med svensk veterinärlegitimation som har ett stort intresse för smådjur av olika slag.

Du är ansvarsfull, har en god arbetsförmåga samt kan arbeta både självständigt och i team. Du är serviceinriktad och har ett trevligt bemötande av kunder. För oss är kommunikation och bemötande av samma vikt som en hög kompetens inom det medicinska området.

Vi kan erbjuda dig ett spännande och omväxlande arbete som innebär allt från medicinska utredningar, kirurgi, tandvård till även viss akutsjukvård. Vi ger ordentligt med tid för undersökning och utredning av varje patient och du följer dina patienter från början till slut.

Anställningens omfattning är flexibel liksom tillträdesdatum och bestäms enligt överenskommelse. Provanställning kan eventuellt komma att tillämpas. Till viss del kan helg- och kvällsarbete förekomma enligt överenskommelse.

Vid frågor om verksamheten eller anställningen kan du vända dig till verksamhetschef Tania Marie Randquist: 072-155 46 46 eller chefsveterinär Raad Askar: 073-960 40 45.

 

Du är varmt välkommen att skicka in en ansökan till tania.randquist@doctrivet.se

 

Besök gärna vår hemsida www.doctrivet.se eller vår facebooksida ”Doctrivet Smådjursklinik”.