Legitimerad veterinär till smådjursklinik i Västerhaninge

Legitimerad veterinär till smådjursklinik i Västerhaninge

Vi är en mindre smådjursklinik där vi högt värdesätter det empatiska bemötandet av djuren och deras ägare. Vi har en familjär stämning både inom personalgruppen och i kontakten med våra patienter. Nära kontakt med varje djurägare och patient innebär att alla som arbetar hos oss besitter social kompetens, engagemang en stor dos vänlighet.

Vi växer och söker därför dig som är legitimerad veterinär och som person har lätt för att kommunicera och bemöta både djur, djurägare och kollegor med empati och god serviceanda. Du är flexibel och bekväm med att arbeta både självständigt och i team och uppskattar korta beslutsvägar där den egna påverkanskraften är stor. Du kan mao påverka din arbetstid till stor del själv.

Dina nya kollegor är två veterinärer, en leg djursjukskötare, tre djurvårdare och tre receptionister.

Omfattning 50-100% baserat på dina preferenser, ingen jour och inga helger. Tillträde och lön enligt överenskommelse. Tjänstebil och andra förmåner kan vara aktuella för rätt person. Du får gärna ha med dig dina hundar till arbetet!

 

Tillsvidaretjänst, provtjänstgöring i sex månader kan komma att tillämpas.

 

Vi finns i Västerhaninge centrum, söder om Stockholm.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Klinikchef

//Christine Chiacchiaretta

chrisse@v-hvetklinik.se