Säsongspremiär för Uppdrag Veterinär

Säsongspremiär för Uppdrag Veterinär

Stock.adobe.com

Nu kommer en ny säsong av Distriktsveterinärernas uppskattade podcast ”Uppdrag Veterinär”. Denna säsong får lyssnarna bland annat en djupare insikt i katternas värld och deras hälso- och sjukvårdsbehov.

Podcasten ”Uppdrag Veterinär” har snabbt blivit en favorit bland både veterinärer, veterinärstudenter och djurägare. Årets säsong handlar förstås inte bara om katter, utan kommer även att ge lyssnaren en inblick i alla de olika djur och djurslag samt den geografi som Distriktsveterinärerna arbetar i.

Allt ifrån vardagen på hästkliniken till jakthundar eller hur det är att arbeta i en fiskbesättning. Under året kommer Distriktsveterinärerna i flera avsnitt ge lyssnaren en inblick i sitt arbete.

– Vi är mycket glada över att kunna presentera en ny säsong, säger Robert ter Horst, biträdande chef hos Distriktsveterinärerna. Även om vi i huvudsak riktar oss till personal inom djurens hälso- och sjukvård, vill vi också ge alla som är intresserade en inblick i vår vardag.

I det första avsnittet lyssnarna bland annat möta Amelia, en av veterinärerna i Östhammar. Genom hela säsongen kommer podden bjuda in fler experter och gäster för att ge lyssnarna en ännu djupare förståelse för ämnet.

– Har du tips på ämnen, får du gärna höra av dig till oss på Distriktsveterinärernas marknadsavdelning, säger Sofia Rönneke, marknadskoordinator hos Distriktsveterinärerna.

Podcasten finns tillgänglig på alla stora podcastplattformar.