Vi söker dig som gillar att klura på medicinska utredningar och inte räds att ta dig an allehanda fall på polikliniken. Känner du dig varm i kirurgkläderna så är du även välkommen att arbeta på vår operationsavdelning någon dag per vecka. Vi värdesätter att du är social och har kundens bästa i fokus.

Våra patienter är framförallt hundar och katter även om andra mindre sällskapsdjur också är välkomna. Kliniken är utrustad med röntgen, ultraljud, lab med blodanalysinstrument, operationsavdelning samt tandavdelning. Vi är i dag 4 veterinärer, 3 leg. djursjukskötare och 4 djurvårdare på utökad nivå.

Vår ambition är att erbjuda kvalitativ vård, bra service och god kommunikation i en hemtrevlig och familjär atmosfär. Vi vill att alla ska känna sig välkomna och sedda, både två och fyrbenta, kunder samt personal.

För oss är det viktigt att man trivs på jobbet och känner sig som en i gänget. Vi bollar många fall med varandra. Veterinär och sköterska jobbar i team kring varje patient. Vi erbjuder våra anställda vidareutbildning, friskvårdspeng, 6 veckors semester och sjukvårdsförsäkring.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 60-100%. Tillträde enligt överenskommelse. Arbetet bedrivs på vardagar mellan kl 8 och 17. Vi har inga jourer och ingen beredskap. Vi följer gällande fackliga avtal.

Sista ansökningsdag är 31/10-2023. Vi kommer att ha anställningsintervjuer löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag.

Vill du komma till oss på västkusten och bli en del av vårt härliga gäng så kontaktar du

Marina Mårtensson via mail marina@qreradjur.nu eller på telefon 0522-918 87.

Hemsida:  www.qreradjur.nu