Fanny Jönsson, ny administratör för Veterinärmedicinska rådet

Fanny Jönsson, ny administratör för Veterinärmedicinska rådet

Berätta – vem är du?

– Jag kommer från den lilla men den mycket vackra ön Gotland, men jag har bott i Stockholm i nio år nu. Under min tid som stockholmare har jag hunnit med att gifta mig och har även fått två fantastiska söner.

– Jag är en glad och positiv person som är utåtriktad och har ett öppet sinne. Jag är mycket driven i mitt arbete och är känd för att vara noggrann, organiserad och strukturerad men också initiativrik. Dessutom har jag ett mycket bra öga för detaljer samt ett intresse för siffror och ekonomi.

Hur ser din bakgrund ut?

– Jag har en bakgrund som kundtjänstmedarbetare men har även jobbat som ekonomiassistent i ett antal år. Jag trivs mycket bra med att jobba med administration eftersom att det passar så bra in på min personlighet.

Vad har du för förväntningar på din roll som administratör för Veterinärmedicinska rådet?

– Den här rollen för mig ser jag som en riktigt rolig utmaning, och jag ser fram emot att få vara med och utvecklas som administratör samtidigt som jag är delaktig i att bygga upp nya relationer tillsammans med mina kollegor i mina dagliga sysslor.

Vad har du för relation till djur sedan tidigare?

– Under hela min uppväxt har vi haft katter i hemmet. Jag är dock inte veterinär.

 

Text: LINDA KANTE